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Indian cooking adventure at lake Halwill Lucern

Indian cooking adventure at lake Halwill Lucern
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Indian cooking adventure at lake Halwill Lucern
Indian cooking adventure at lake Halwill Lucern
Indian cooking adventure at lake Halwill Lucern
What is a curry and what does masala consist of? Discover the secrets of Indian cuisine by cooking and enjoying them.

Curry, chutney and co.

Let the Indian cook show you how to prepare a typical Indian menu. The course takes place at the chef's home in a new, modern kitchen. Under expert guidance, you will learn how to prepare a three or four-course meal yourself from start to finish. Naturally, only fresh ingredients and authentic spices are used. During this cooking event, you will also learn how to make delicious mixtures yourself from the countless Indian spices and how to combine and use them.


Procedure from aperitif to dessert

When you arrive, all the ingredients will be ready for you, nicely arranged according to the steps. After the welcome aperitif, the chef will explain to you in detail what a curry is and what masala consists of and will go into detail about the recipes (which you can easily make yourself at home), the process and the special conditions in the kitchen. Then it's time for the mise en place: chopping onions, preparing a fresh spice paste, chopping vegetables, marinating meat - teamwork is required. You can then enjoy the prepared dishes at the beautifully laid table. The culinary experience ends with a coffee or tea.




Size of group

6 to 10 people


Duration

around 4 h


Implementation

1. Februar till 20. Dezember


Location

Lake Hallwil Distanz show map


Languages

German, English


Costs [CHF]

3 Theme: 3-course menu, 4 classic curries, 1 snack with 3 curries
up to 5 pers. 845.00  flat-rate
6 to 10 pers. 165.00  /pers.
4-course menu
up to 5 pers. 1'000.00  flat-rate
6 to 10 pers. 174.00  /pers.
Saturday surcharge 30.00  /pers.

Included in the price

-   Introduction incl. small aperitif
-   Mise en place with explanation
-   Preparation, cooking and eating
-   1 glass of red or white wine per person
-   E-prescription documentation
-   Supervision by cook
-   Table decorations and place settings
-   Loan aprons and slippers

Not included

-   Outward and return journey
-   Alcoholic beverages
-   Indian beer (Kingfisher on request)

Optional extras

-   Family event
-   Small or large aperitif buffet
-   Party service for up to 30 people
-   Vouchers, spice tins, homemade spice mixes, chutneys, Indian rolling pin, etc.

Customers also booked


Customers' views on this offer

Magdalena Musial-Grübel

16.11.2015

We had an amazing evening! The cooking class was really interesting and fun. The Teacher was really nice, helpful and patient. She explained us everything we needed to know, and she was always on our side when we need some help :) At the end we managed to cook an amazing dinner with 4 different indian dishes! :) It was delicious! We had a lot of fun and I can recommend this experience to everyone! It's definitely worth trying :) Thank you!


Luciana Bigler, SBB

06.05.2013

Die Köchin hat alles sehr gut organisiert und wir hatten einen tollen Abend. Ist jederzeit weiter zu empfehlen.


Monika Stampfli, Childcare Service Bern

21.01.2013

Unser Firmen-Kochevent mit 16 Personen war ein voller Erfolg! Der Empfang, die Vorbereitung, das Gewürze-Raten und die Schulung durch die Gastgeberin waren PERFEKT und das gemeinsam gekochte Essen ein Traum. Der Schulungsraum war vielleicht nicht ganz optimal. Durch das, dass zwei zusätzliche Kochfelder im Raum platziert wurden, welche über keinen Dampfabzug verfügten, roch der Raum und somit das ganze Team schon bald einmal sehr stark nach Indischem Essen (Zwiebel, Knoblauch, Gewürze etc). Ein Duft, welcher jeder mit nach Hause nahm :-).
Wir können den Kurs jederzeit weiterempfehlen.


Markus Weber, Credit Suisse

02.12.2011

Der Anlass kann als «rundum» gelungen bezeichnet werden. Parul weihte uns sehr begeisternd in die indische Kochkunst ein.
Das Essen war fantastisch, nur der Raum war zu wenig geheizt und meine weiblichen Teilnehmerinnen war kalt während des Essens.


Prisca Etter

25.11.2011

Wir haben einen amüsanten und interessanten Abend mit Parul verbracht. Sie konnte uns sehr viel und für uns neues, über die indische Küche erzählen/erklären.
Ich würde diesen Kochkurs weiterempfehlen, vor allem für solche die offen für verschiedene Kulturen sind.


Karin Dubler, Universität Bern, Institut für Psychologie

25.07.2011

Das Kochen hat Spass gemacht und das Essen war sehr fein. Für uns war dies ein toller Anlass den wir weiterempfehlen können.


Jean Daniel Wälti, Swisscom

31.03.2011

Wir waren mit dem Anlass sehr zufrieden. Der Ort ist ideal gelegen, einzig die Parkplatzgelegenheiten (Blaue Zone, Weiss max 1 Stunde) sind etwas dünn.
Die Durchführung war gut vorbereitet, es hat sich gelohnt, mit Parul vorgängig im Detail zu besprechen. Parul war eine sehr angenehme und interessierte Gastgeberin mit sehr guten Koch-Kenntnissen.


Martin Gutmann, Bundesamt für Migration

11.11.2010

Unser Event "Indische Kochkunst" war ein voller Erfolg. Die Indische Köchin hat alles sehr gut vorbereitet und das Kochen hat Spass gemacht. Belohnt wurden wir mit einem köstlichen indischen Essen.


Walter Minder, Swisscom (Schweiz) AG

24.09.2010

Parul die Köchin, hat uns auf sympathische und informative Art durch den Anlass geführt. Die Zutaten für jeden Gang waren perfekt vorbereitet. Die Kräuter und Gewürze selbst waren bereits ein Erlebnis. Es war ein heiterer Anlass, den jeder Teilnehmende genoss. Das gemeinsame Schlemmern war dann der Höhepunkt. Mmmmh, war das fein!
Und der Abwasch wurde erst noch von einem Heinzelfrauchen erledigt. Alles in allem sehr empfehlenswert.


Nicole Hürlimann, Swisscom Mobile AG

19.12.2007

Der Event war wirklich super. Wir haben ein sehr feines Menu gekocht und ich kann diesen Anlass nur weiterempfehlen.


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